Modernistit

Promo2

Chris Karvinen – laulu, kitara
J-P Cavonius – kitara
Ronnie Ilander – basso
Roni Suhonen – rummut

Modernistien julkaisi kolmosalbumin ”Et nuorene enää” lokakuussa 2015. Monipuolinen albumi soi tuttuun tapaan komean tummanpuhuvasti ja biisimateriaaliltaan levy on Modernistien paras tähän asti. ”Olisit niin kiltti” -singlellä vierailee PMMP-yhtyeestä tuttu Mira Luoti ja biisi nousi Radio Suomipopin TOP10 listalle, sekä YLEXin soittolistalle.

Suomirockin pelastajiksikin sanottu Modernistit julkaisi debyyttialbumin ”Sanotaan tää on nykyaikaa” loppuvuodesta 2012. Debyytti herätti heti reilusti huomiota musiikkimediossa ja sai hyvin radiosoittoa. Suomalaistuneen brittituottajan Nick Trianin avulla luotu soundimaailma poikkesi totutusta ja terävät lyriikat saivat myös huomiota. Brittirockin estetiikka, yhdistettynä suomenkieliseen lyriikkaan sai Sue-lehden kruunaamaan Modernistit ”Suomen Oasis” tittelillä.

Kakkosalbumi ”Historia oli eilen” julkaistiin keväällä 2014 ja sen tuottajaksi pestattiin huippusuositun Pariisin Kevät -yhtyeen keulahahmo Arto Tuunela. Heti ensimmäinen single, Brutus nousi YLEXillä tehosoittoon ja myös seuraava single Uudessa Valossa keräsi radiosoittoa.

– ”Suomen Oasis” – Jarkko Fräntilä, Sue

– ”Soundissa on jotain samaa kuin takavuosien Suedella ja Pulpilla, eikä uransa alkupuolen Radioheadkaan ole mikään taivaalta kaapattu vertailukohta.Tämän kaiken Modernistit kuitenkin kanavoi omaan soundiinsa, omaan näkemykseensä ja omaan palapeliinsä, jonka kuva alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän mestariteosta.” – Mika Roth, Desibeli.net

– ”Suomenkielinen rock pelastuu jokaisena vuotena, jona yksikin Auran tasoinen kappale näkee päivänvalon.” – Eero Tarmo, Soundi

– ”Niin sävellysten kuin sanoitustenkin osalta laulaja-lauluntekijä Chris Karvisen ote tuo mieleen 1990-luvun suomirockin suurimmat ja kauneimmat Don Huonoista Apulannan kautta Turun Romantiikkaan.” – Akseli Hiltunen, Rumba

www.modernistit.com
www.facebook.com/modernistit

PROMOKUVAT
www.modernistit.com/media

KEIKKAMYYNTI

Rockhopper Agency
Juha Juoni
juha.juoni(at)rockhopper.fi
+358 (0) 500 904932

Advertisement