Toinen Antti

AnttiKoivula_05_Kuva_JaniKarlsson

kuva: Jani Karlsson

TOINEN ANTTI – HENKILÖKOHTAISEMPI ANTTI KOIVULA

Antti Koivula on Toinen Antti. Uuden artistiprojektin single “Alien” on laulu kasvamisesta sekä ulkopuolisuudesta ja se esittelee aiemmin julkaistujen singlejen tapaan henkilökohtaisista aiheista ammentavan herkän kertojan, Toisen Antin, joka ei epäröi tarttua vaikeisiinkaan aiheisiin. Alien on viimeinen single ennen artistin pitkäsoittoa.

Artisti kertoo nimen vaihdoksestaan:

“Soolomusan tekemisen keskiössä on minulle henkilökohtaisuus. My First Bandin jälkeen sainmahdollisuuden käynnistää soolouraa Kaiku Recordings-diilin myötä maan parhaimpien pop-kirjoittajien ja tuottajien avulla. Vaikka opin tuona aikana paljon väsyin metsästämään Kaiulla valtavirran kuuloista mieskertojaa itsestäni. Prosessissa kadotin kuitenkin näkemykseni, musiikillisesti itseni, uuvuin ja päädyin terapiaan.”

“Alien kertoo kasvun ajasta ja ulkopuolisuudesta. Ensiaskeleita tutusta ja turvallisesta kohti tuntematonta ja havaitaan kaiken muuttuneen siinä sivussa. Matkakumppaniksi ilmestyy alkukantainen pelko siitä ettei kelpaa toisille siinä muodossa miksi kasvun myötä muuttuu. Olen pienestä pitäen tasaisin aika ajoin tunnetta jossa en tavallaan ole minä tai että mua on tavallaan kaksi. Sen paremmin en osaa sitä selittää. Itselleni luontevin paikka on usein tarkkailijan roolissa jossa seuraan elämää ja ihmisten maailmaa jostain etäisyyden päästä. Ikävöin kuitenkin jatkuvasti sieltä etäisyyden takaa ihmisten ihmisten, ja viihdyn siellä vaivattomasti.” – Antti Koivula